AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu

PDR Servisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tüm öğrencilere zaman ayırmak, öğrencilerimizin sorunlarını çözmelerinde yardımcı olmak için aktif şekilde çalışmaktadır. Psikolojik Danışman Süleyman KORKMAZ öğrencilerimizin eksiklerini tespit edip, yaptığı çalışmalarla bu eksikleri tamamlayacak tedbirleri almakta, okul başarısını artırmak için plan program ve takip yapmaktadır.Aynı zamanda velilere yönelik çeşitli seminerlerle velilerin de kişisel gelişimleri sağlanmaktadır.

Psikolojik Danışma Servisi sadece sorun odaklı olmayıp, aynı zamanda öğrencilerin kendi özelliklerini tanıması, çevresinin özelliklerini bilmesi, çevresine uyum sağlaması ve kendini gerçekleştirmesi için de tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hizmet vermektedir.

Öğrencilerimizin yapması gereken Psikolojik Danışma Servisinden uygun tarih ve saate randevu alıp, randevularını takip etmeleridir.

PDR

Yayın: 18.09.2014 - Güncelleme: 12.10.2022 13:38 - Görüntülenme: 1986