AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu

Sağlıklı İletişim

MANEVİ DEĞERLERE SAYGI VE SEVGİ

Okulumuz öğrencileri, manevi değerlere saygı ve sevgi davranışını kazanma, din görevlileri ve cami cemaatiyle selamlaşma ve samimiyet değerlerini kazanmak maksadıyla mahallemizde bulunan Altınoluk Camii ni ziyaret ettiler. Faydalı ve amacına uygun bir etkinlik gerçekleştirildi. Öğrenciler ile cami ve görevliler arasında sağlıklı iletişim ve bağ oluştu.

PANO ÇALIŞMASI

Okulumuzda değerler hareketi panosu oluşturulup sevgi, saygı ile ilgili materyaller sergilendi. Öğrenciler özellikle sevgi ve saygıyla ilgili kavram haritalarını ve özlü sözleri, hadis i şerifleri öğrendiler.

Resim Sergisi

15 Temmuz Şehit ve Gazilerine duyduğumuz sevgi, saygı ve minnettarlığımızı ifade etmek üzere okulumuz değerler hareketi faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize resimler çizdirildi. Resimler ekim ayı boyunca koridor ve  sınıf panolarında sergilendi.

Yayın: 28.05.2018 - Güncelleme: 12.10.2022 20:43 - Görüntülenme: 587